网络远程教育统考练习题:大学英语B之词汇与语法部分_统考信息_网络远程教育_湖北专升本网
  • 新手指南
  • 辅导培训
  • 政策信息
  • 招生简章
  • 录取分数
  • 升本讲座
  • 试题资料
  • 经验交流
  • 征文大赛
  • 首页>网络教育>统考信息>网络远程教育统考练习题:大学英语B之词汇与语法部分

    网络远程教育统考练习题:大学英语B之词汇与语法部分

    来源:湖北乐虎国际登陆网 浏览次数:8 发布时间:2019-12-27 17:12
  • 面对网络远程教育的统考,很多考生们不免有点忐忑,别害怕,平时好好练习,考试时通过率会大大增加哟!下面,一起来看看网络远程教育统考大学英语B之词汇与语法B部分的练习题吧!

  • 面对网络远程教育的统考,很多考生们不免有点忐忑,别害怕,平时好好练习,考试时通过率会大大增加哟!下面,我们就一起来看看网络远程教育统考大学英语B之词汇与语法B部分的练习题吧!

    大学英语B之词汇与语法B练习题


    1、I didn’t know what to do, but then an idea suddenly ________ to me.

    A.appeared

    B.happened

    C.occurred

    D.emerged

    答案:C

    2、A pair of spectacles ________ what I need at the moment.

    A.is

    B.are

    C.has

    D.have

    答案:A

    3、You had better ________ a doctor as soon as possible.

    A.seeing

    B.saw

    C.see

    D.seen

    答案:C

    4、- Do you want to wait?

    - Five days ________ too long for me to wait.

    A.was

    B.were

    C.is

    D.are

    答案:C

    5、I fell and hurt myself while I ________ basketball yesterday.

    A.was playing

    B.am playing

    C.play

    D.played

    答案:A

    6、Don’t forget ________ the window before leaving the room.

    A.to have closed

    B.to close

    C.having closed

    D.closing

    答案:B

    7、The top of the Great Wall is ________ for five horses to go side by side.

    A.wide

    B.so wide

    C.wide enough

    D.enough wide

    答案:C

    8、It was well known that Thomas Edison _____ the electric lamp.

    A.discovered

    B.invented

    C.found

    D.developed

    答案:B

    9、We’ve missed the last bus. I’m afraid we have no ________ but to take a taxi.

    A.way

    B.choice

    C.possibility

    D.selection

    答案:B

    10、Nancy is considered to be ________ the other students in her class.

    A.less intelligent

    B.the most intelligent

    C.intelligent as well

    D.as intelligent as

    答案:D

    11、Australia is one of the few countries ____ people drive on the left of the road.

    A.which

    B.that

    C.where

    D.on which

    答案:C

    12、The higher the temperature, _____the liquid evaporates.

    A.the faster

    B.the more fast

    C.the slower

    D.the more slower

    答案:A

    13、____ you know, David has been well lately.

    A.Which

    B.As

    C.What

    D.When

    答案:B

    14、The harder you study, ____ you will learn.

    A.much

    B.many

    C.the more

    D.much more

    答案:C

    15、She wonders ____will happen to her private life in the future.

    A.that

    B.it

    C.this

    D.what

    答案:D

    大学英语B之词汇与语法B练习题

    16、The grey building is the place where the workers live, and the white building is the place where the spare parts _____.

    A.are producing

    B.are produced

    C.produced

    D.being produced

    答案:B

    17、They got there an hour _____than the others.

    A.early

    B.much early

    C.more early

    D.earlier

    答案:D

    18、Sunday is the day ____ people usually don’t go to work.

    A.when

    B.which

    C.in which

    D.that

    答案:A

    19、We worked hard and completed the task _____.

    A.in the time

    B.on the time

    C.ahead of time

    D.before time

    答案:C

    20、I like the teacher _____classes are very interesting and creative.

    A.which

    B.who

    C.whose

    D.what

    答案:C

    21、When Lily came home at 5 p.m. yesterday, her mother _____dinner in the kitchen.

    A.cooked

    B.was cooking

    C.cooks

    D.has cooked

    答案:B

    22、I didn’t expect you to turn _____ at the meeting yesterday.

    A.up

    B.to

    C.out

    D.over

    答案:A

    23、The young lady coming over to us _____ our English teacher; the way she walks tells us that!

    A.must be

    B.can be

    C.would be

    D.could be

    答案:A

    24、Once environmental damage ______, it takes many years for the system to recover.

    A.is to do

    B.does

    C.had done

    D.is done

    答案:D

    25、Eggs, though rich in nourishments, have ______ of fat.

    A.a large number

    B.the large number

    C.a large amount

    D.the large amount

    答案:C


    相关文章推荐
  • 乐虎国际登陆复习怎样进行自我检测?做题时间证明掌握程度2019-12-29
  • 网络远程教育统考单项练习:计算机应用基础之基础知识部分2019-12-27
  • 网络远程教育统考单项练习:计算机应用基础之操作系统应用部分2019-12-27
  • 网络远程教育统考单项练习:计算机应用基础之Internet应用部分2019-12-27
  • 网络远程教育统考练习:大学英语B之阅读理解部分2019-12-27
  • 网络远程教育统考练习:大学英语B之英译汉部分2019-12-27
  • 网络远程教育统考练习:大学英语B之写作部分2019-12-27
  • 网络远程教育统考练习:大学英语B之完型填空部分2019-12-27
  • 网络远程教育统考练习:大学英语B之交际英语部分2019-12-27
  • 2019年10月成人高考乐虎国际登陆大学语文真题及答案(网友版)2019-12-27
  • 文章评论
    用户头像

    用户姓名

    推荐信息

    information_second_img 湖北乐虎国际登陆网推广信息

    内容查找

    没有你要搜索的信息,试试乐虎国际登陆搜索